Totisesti minä uskon Jumalaan
ja Hänen oluensa Pirkan tuottamaan
aivan liian tuhtiin humalaan.
En pystyssä mä pysy,
taivunkin jo kumaraan.
Jos en Pirkkaa saa,
voin yhtä hyvin muuttaa Ruandaan.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi