Kuolinvuoteen tuolla puolen

Runoilija Kingalcohol

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2010
Viimeksi paikalla: 19.1.2024 19:57

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan pääosin englanniksi
ja fiilisten mukaan.

P.S. Epäkelpo olento äänestyksiin.
 
 
Piikitän läpi ihon
mutten omaa nahkaani
piikitän jotta
et kivusta kärsisi

Silmät luotu jo lähtöön
eikä käsi kerro tarinaa
vaikka se sitä yrittää
taivaisiin kurkottaa

Kasvot kuin jäätyneen

Kosken viimeistä kertaa
paperinhaurasta kättäsi
kuin jotain kertoakseni
sanat eivät synny millään

Nukut morfiiniunta
kunnes kipua kaikkoaa
etkä unesta herää
vain sielu tekee lähtöään

Ruumiista katoaa tyhjään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus täältä haluaakin pois, kuin unta kaikki ollut ois.
Kauniisti runoilet ihmisen viimeisistä hetkistä.

Pyyhin silmiäni nyt...
Ihminen tai eläin, saman kivuttoman lähdön toivon vielä joskus olevan mahdollinen molemmille. 
 

Käyttäjän kaikki runot