Kaikki runoni eivät kerrokaan minusta

Runoilija Kingalcohol

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2010
Viimeksi paikalla: 19.1.2024 19:57

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan pääosin englanniksi
ja fiilisten mukaan.

P.S. Epäkelpo olento äänestyksiin.
 
 
Myrsky kaikkialla muualla
paitsi vesilasissa
tyhjillään kumottuna pystyssä

Sydän on auki
heitin sinne
tunteita tuleen
mut ilman kipinää
ei synny mitään

Nielin kourallisen nenärättejä
mut tajusin sitten
ettei sydän osaakaan itkeä

Sitten rakensin muurit
nähdäkseni ainoastaan
kuka näkisi vaivaa kiivetäkseen
tai saapuakseen tiilet murtamaan
ja nähdäkseni ainoastaan

Että muurien sisällä olen muilta turvassa

Pian myrsky vesilasissa
kun lasken sinne vettä
ja nielen eilisen ja huomisen
pillerin syanidin muotoisen

Ja kohtaan tämän päivän tunteilta kuolleena
Selite: 
Joku selite, hmmm...tarkastelkaapa otsikkoa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

osa itseä on kait aina runossa, mutta tämä on rautaa
Varsin hauskaa sanaleikittelyä, Sinulla on taito kirjoittaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot