Hyvää yötä tulevaisuus

Runoilija Kingalcohol

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2010
Viimeksi paikalla: 19.1.2024 19:57

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan pääosin englanniksi
ja fiilisten mukaan.

P.S. Epäkelpo olento äänestyksiin.
 
 
Silmien värinän alta
kyyneleet puhumattomat
eivät kaikkea pysty kertomaan

Toisinaan tahtoisin
että tämä kaikki loppuisi
toisena hetkenä
käpertyä kaikkeen kauniiseen

Enkä enää koskaan
tahtoisi löytää pois maailmaan
joka runtelee vaan
ja rumuudella määrittää kauneutta

Laskekaa aseenne maahan
ja haudatkaa kirveet syvyyksiin
miksi jouduttaa pois maailmasta
yhtäkään, jota maailma rakastaa

Luomien värinän alta
sielunpeilit väsyneen
eivät jaksaisi katsella laisinkaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Ihania vertauskuvia ja kerrontaa ylipäätänsä. Olet aivan oikeassa, me useat olemme väsyneitä tähän maailman menoon.
Kerrassaan upeaa runoilua, etenkin loppu on huikea.
 

Käyttäjän kaikki runot