tähän vuodenaikaan

Runoilija Mystis

 

 

katselisinko ikkunasta tänäyönä

miten taivas pudottaa tähtiä

 

ensin koivunlehdille

sieltä maahan

polulle

 

ja kuinka laituri harmaantuu

hallan suudelmista

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis!
vau. hieno runo kielikuvineeen!
Tai kuuntelisitko lähdössä olevien muuttolintujen
viimeisiä sanoja, ennen syksyä, talvea,
ennen kuin itse unohdat
Tämä on hienous. Hetki, jota voi soittaa omalla sydämellä.
Upea tunnelma. 
Säkenöiviä säkeitä!
Hieno runon aloitus kysyvällä verbillä. Se saa aikaan upean virityksen koko runoon. Ja hallan suudelma? Se on kylmän kaunis. Ihanaa runoilua, hengittävää ja kevyttä.
Tämä on kaunis. Kuurakiteiden ja hallan hauras rakkaus pimenevään syksyyn. Ja kuitenkin runo, joka on täynnä lämpöä.
Kaunis syksyntunnelmainen runo!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut