Lopetin tupakanpolton
alotin joogan
Lasken kalorit
kilometrit
ikävän
Mä oon hyvä ihminen
Pitäiskö olla vielä ehjä
alotin joogan
Lasken kalorit
kilometrit
ikävän
Mä oon hyvä ihminen
Pitäiskö olla vielä ehjä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sitäpaitsi
niistä rosoista ja rikkoutumista
alkaa loistaa valo
ja tärkeysjärjestystä
mutta samalla
itsensä unohtamista
Hyvä runo
Jaaha...ei ainakaan muhun osu mikään noista...ikävääkään en viitti miettiä... ja ehjä...no siitä voi olla montaa mieltä, mikä sit on ehjää. Hyvä runo.
Sivut