keittiössä tuoksuu basilikalle
joka tuoksuu muistolle
joka tuoksuu hänelle
joka tuoksui
axelle
reksonalle
pepsodentille
lämpimille kesäilloille
ja vastapestyille lakanoille
tyyny tuoksuu hänelle
joka tuoksuu muistolle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vauvat tuoksuvat viattomuudelle ja vanhat ihmiset .... taivaalle.
Omia muistoja tulvi esiin lukiessani tuoksuvaa runoasi. Kiitos. <3
Saattaa sisältää tuotesijoittelua eiku...
vakavasti otettuna hienosti tehty runo, toisaalta aika ilmeinen, mutta silti niin omanlainen. Hyvä.
Niin ne hyvät muistot herkistää,kaunista tulkintaa,pidän.
--
ja, entäs sitten ne hajut?
Sivut