numerojärjestyksessä monta pirtaa
virtaa ajan voisi laskea näistä
päistä päihin välit lukea
pukea sanoiksi jos näkemänsä voisi
soisi helkkyen kirjainten vuo
luo isomuorin kantaisi
antaisi päivityksen nykyajasta
pajasta voisi kaikkikin lähetyksen kuulla
suulla ei suuremmalla laskettaisi lorua
torua ei kuultaisi vainkaan
lainkaan myös manoja
sanoja kauniita vain
sain jo siivouksenkin valmiiksi mattopuista
muista ja toisista puista nyt viis
siis huomenna jatkuu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut