jalavan lehdet
kutittavat sinistä taivastataivas nauraa keltaisia lentokoneita,
muuttolintuja,
jotka kantavat siivissään matkalaukkuja,täynnä kesän muistoja
vuosirenkaat piirtyvät heihin,
kenelle se on tärkeää
minä en halua olla yksi heistä,
mutta silti olen
hyppään lapsen naurun matkaan,
lupaa kysymättä,
salamatkustajana
liityn itiöiden ilmalaivueeseen,
unohdan kuka olen,
mitä tämä kaikki on
enkä edes halua
tietää
tänä iltana
pidän sinua kädestä
en siksi,
että kaupungista kantautuvat
sireenien äänet,
että minäkin kuolen joskus
siksi,
että tänä iltana
kauneus lehahtaa
viereeni,
ja saan levähtää hetken
sen kanssa
sinun
kanssasi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniin herkkää,pidän.
- upea!
Sivut