Sade pyyhkäisi kadut puhtaaksi
perässä tuli myös ukkonen
tunsin aikaa sitten sen
paikoilleen jäin seisoen
kun näin kauniin naisen
juttelin, annoin tulen
tupakkaan.
sähkö virtaus kävi yllämme
koin taas hetken sen
että ihastuin.
sua pelotti saatoin sut kotiin
sä annoit lähtö suukon
alkoi suhteemme niin.
Selite:
INSPIRAATIOLLA :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi