Täysi hiljaisuus
luonto muuttuu
on saapunut syys
linnut muuttoa tekee
minä hohkan elämän voimaa
sitä ahmien
mennyt on mennyttä
syksy aika uudistumisen
täyden puhdistumisen
alku ajan uuden.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi