Huurteinen talvi aamu
ulkona raikas pakkanen
aurinko, pilven takaa
kirkkaasti kurkistaa
ikkunat aivan jäässä
maa pumpulin peitossa
sapuu ilta,
on pimeää ja kylmää
yöllä alkaa tuiskuttaa
joka vain jatkuu
aamuun seuraavaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
yksinkertaista kuvailua talvesta, pystyi tuntemaan pakkasen viiman!
hienoa!
yksinkertaista kuvailua talvesta, pystyi tuntemaan pakkasen viiman!
hienoa!
Pelkistetyn Hieno.