alitajunta jäässä
ja korvat unessa eikä linnunlaulua kuulu
hetkittäin toivon muuta
oikeita loppuja
surullisia ettei tarvitsisi pelätä
ja odottaa
alitajunta rikki
ja silmät kiinni eikä aurinkoa ole
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi