enää et ole mustelma

Runoilija Kelvoton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hiukseni, korvakoruni ja sydämeni - kaikki sinun
 

viimeksi kun katsottiin silmiin oli lunta maassa
aurinko vain jossain kaukana
ja lämpö meidän välissä kunnes jäätyi
minäkin muutuin jääksi

vain hetkeksi

huomenna näet maiseman
uuden korkeammalta ja tiet alla
ei jäätä vaan soraa
lämpö on täällä taas ja minä tunnen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea :)

 

Käyttäjän kaikki runot