MUISTOJEN KEINUSSA

Runoilija halausm

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 5:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

MITÄPÄ TÄS VALMIIS MAAILMAS! Ethän kopioi runojani ilman lupaani.
Suosittelen:
 
Muistojen kyyneleet poskillain
mennyttä aikaa halaa,
päivät nuo menneet jotka sain
koskaan ei luokseni palaa.
Muistojen kirja kultainen
kaikki on tallella siellä,
iloinen nauru lapsien
kyyneleet murheiden tiellä.

Elämänkello se raksuttaa
pelkkää mennyttä aikaa,
takaisin sitä ei koskaan saa
vain menneisyys siellä kaikaa.
Sieltä nuo tuulet nuoruuden
hyväilee muistojen siltaa,
haaveillen muistoihin vaipuen
kuljen päin eloni iltaa.

Vielä on hymy huulillain
kun elämä kukkia antaa,
rakkaus tunteena rinnassain
elämän tuulissa kantaa.
Lapsuus on mennyt, nuoruuskin
elämänilta käy vastaan,
muistojen kirjaa näin selailin
kun elämä tuutii lastaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, mutta edessä voi olla vielä ihan hyvä tulevaisuus <3
Toivossa on ainakin hyvä elää. Kiitos Sinulle :)
 

Käyttäjän kaikki runot