annoin sen pois

Runoilija shunya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajatuksen virtaa, alitajuntaa, tunteiden tutkiskelua, hetkellistä synapsien sähköä...
 

annoin katkeruuden
suloisen viinin
juovuttaa herkän hipiäni

piehtaroin piinaavissa muistelmissa
lamaannuttaen sisimpäni syytöksiin

sokaistuin merkeille ympärilläni
upottaen liian syvälle aarteeni
peitin sen vellovaan mutaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot