tämän farssin
tragikoominen loppu
ivallisen huvin paljastuminen
kirkolliskirouksen alla
kun raja ylitetään
se ylitetään reteästi
merkki löi minua vihdoin kasvoihin
tarpeeksi selkeästi
ymmärtääkseni
tiputtaen päälleni
viimeisimmätkin rippeet
puhtoisista kuvitelmista
herkästä kauneudesta
askeleeni jättävät taakseen
vain tuhkaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi