Askelkuvia
jälki polvenkin
Syyt toistuvia
mihin lankesin
Monta sain tuumaa
kylmää ja kuumaa
Tunteinkin tuta
vain itse kuta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Askelkuvia
jälki polvenkin
Syyt toistuvia
mihin lankesin
Monta sain tuumaa
kylmää ja kuumaa
Tunteinkin tuta
vain itse kuta
Kommentit
Sitä se on.Geeneissä löytyy itsekullakin!
Salaperäinen tunnustus.
Ne kaikkein on astuttava,
kunkin - munkin,
eikä siin' hätä,
tää on elämätä...
Nyt kunnolla pitää miettiä tätä,
taas sun ajatus lentää, ota tai jätä?
Jätkä senkun vaan steppailee,
lukijalle sanojansa kaatelee,
joista ei ota selvää kukaan,
kuitenkin liitän kiitokseni mukaan.
Aukee taikka sitten ei,
sanon Tapanina Hei!
Sivut