unta katsomme maailmamme muotissa pyjamissamme kuin kukkaset kedolla -ikuisen muodin orjat oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.9.2009 0:00 Aleksandra S Hienoa oivallusta pienessä runossasi! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 10 11 12 13 14 15 16 17 18 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Hienoa oivallusta pienessä runossasi!
Sivut