Valtameriä, järviä, lampia,
syvempiä sekä matalampia.
Voi taivoa vesistä peilata
ja uskossa vakaassa seilata.
Kareja varoen katalampia.
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=N3I8IOdc-J8
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Valtameriä, järviä, lampia,
syvempiä sekä matalampia.
Voi taivoa vesistä peilata
ja uskossa vakaassa seilata.
Kareja varoen katalampia.
Kommentit
Mukavaa ja viihdyttävää yhdessä punakynäosoitteen kanssa, jonka kerrankin kävin katsastamassa ;)
Elämän suuria kysymyksiä tässä. Taivo on hieno sana!
Tykkään tästä riimityksestä ja niiden muodostamasta toimivasta kokonaisuudesta
Jalostat limerikki-muodon lahjakkaasti omiin tarkoituksiisi iloksemme.
Napakka runo riimeineen.
Otsikko mukailee armeijan käskyä. :)
Kohta vedet vapautuvat jäistä.
Sivut