Vaikka kaunis oletkin
katsella
kielesi vielä kauniimmin
kultaa
He teistä jotka tietäin
puhuvat
risteyksissä kunnes muut
multaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Vaikka kaunis oletkin
katsella
kielesi vielä kauniimmin
kultaa
He teistä jotka tietäin
puhuvat
risteyksissä kunnes muut
multaa
Kommentit
Kauneushan on katsojassa ja todellinen kauneus sisällä.
Oot kyllä nero asettelemaan sanat monimieliseen järjestykseen. Toivottavasti risteilemme ennen multausta. Höh! Voisihan sen sanoa toisinkin.
Todellinen kauneus tulee sisältäpäin. ^^
Sisäinen kauneus on tärkeintä
Sivut