Puilla paljailla
kulkeissa hyvä
ettei naljailla
jos menstyvä
vastaansa tullulta
vihdoinkin vinkin
joltain hullulta
saa silloisinkin
säännöin pelaten
poimia helmen
reseptiä kelaten
vaikka pelmen
lasagnen tavoin
reunoiltaan olla
voi näinkin avoin
sellaisella jolla
kasvatus luontuis'
konstein kotoisinkin,
vaikk' runoilu ontuis'
puolin josko toisinkin.
Toinnako suotta
räpistellä raolla
vesperän nuotta
avennosta jaolla.
Mitä kenkään
kulloin vailla,
kuinka senkään
millään lailla
arvatenkaan tietäis.
Sielunsa ankeutta
tutkimatta sietäis
tokko vankeutta.
Selite:
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/ded91fdb-5c24-4c02-8a05-17d419c0685a
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut