oikiasti onkana orsille - laupiana lavoille - vihdoin vastassa - ralli rahina

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1086
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 21.11.2024 14:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 



runoratsua
lähteelle taluttava
saattaa janota
edelleen edellisten
päiviensä laskua...


jotta jaksaisi
pysyä satulassa
on osattava
jaotella painoa
arvonsa mukaisesti


vastuuttomia
suurimmatkin johtajat
valtioistansa
kansakunnat virkoovat
omist' kaltioistansa...




 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=118UB8mHT8o
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut