etsien löytää

Runoilija lindalinda

Käyttäjän <span class="sydan sydan-punainen"><svg width="10"height="10"viewBox="0 0 1000 1000"xmlns="http://www.w3.org/2000/svg"><path d="M497,203C537,107,630,40,737,40C881,40,985,164,998,311C998,311,1005,347,990,413C969,503,919,583,852,643L497,960L148,643C81,583,31,503,10,413C-5,347,2,311,2,311C15,164,119,40,263,40C370,40,457,107,497,203z"/></svg></span> lindalinda kuva
nainen
Julkaistu:
257
Liittynyt: 5.8.2007
Viimeksi paikalla: 27.5.2024 9:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.12.1952

Minusta ei koskaan tullut mitään ihmisenä ja nyt ei enää ehdi tulemaankaan, luulen. 

Ihanaa jos löysit runoistani jotain.
---

Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme että kaikki käy hyvin
- Mauno Koivisto
 
Suosittelen:
 

joka ainoa auringonlasku
elokuun kuutamo
syysrapsodioiden taianomaiset nuotit
kaikki

ihan kaikki
kuin syvämerisukelluksen aarteita
syvyyksissä, kaukana
löytääkseen helmenkalastajan etsiviin käsiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttavan kaunis runomaisema.

Wau. Upeaa :)

Mahtavoo tunnetta runossas!!
Vuan se helemi on vaekee löytee.

Näistä kielikuvista synty sellainen olotila, jota olisi mukava elellä!

ihana tunnelma pidän

tämä on todella kaunis. Mielikuvat huikeita, pidän.

Kaunis, hieno runo.

Se tässä on - onnellisuus. Kuin olisit sisältäsi
löytänyt jotakin kadoksissa ollutta, tässä
oikein puristuu sinun olotilasi runon helmeksi.
Kirjoittamatonta luettavaa romanttisissa
säkeissäsi, ja etten särkisi tunnelmaa, vain
liu'un pinnan alla.

Makean vesistön aarre tämä teos.
Fontti tukee herkkyyttä.

Todella upea tunnelma tässä.

Runohelmi tämä.

Kauniisti kirjoitettu! Ja vain se yksi helmi tarvitsee löytää... :)

Kaunista, ihana tunnelma

todella runojen runo....hyvä

Hieno runo sinulta. Pidin kovasti. Kiitos ja kumarrus.

Taas ihan kaikki vain Sinua
Asut varmaan sanojen saarella josta näitä helmiä sukellat
Hieno runo

Kyllä!
Etsien löytää, totta.
Ja jo yksi ainut helmi riittää...

Upeaa.

Kaunis, hieno runo

Ku luin tän ensin, ni tuntu ettei täs oo järkeä... tai et täst puuttuu ny joku virke jostain. Nousin ylös ja hain kupillsen kahvia - tai siis piti hakea... mut tulinki takasi kun tajusin et joo, noin sen just pitääki olla... kaikki - ihan kaikki.
Todellinen aarre !
...löytääkseen helmenkalastajan etsiviin käsiin - juuri niin =)

Kaunista tekstiä. Pidin.

Upea runo ja hieno vertailukohde.

Joskus niin vaikeasti löydettäviä ovat nuo aarteet. Happi tuppaa loppumaan. Runosi on kuitenkin upea!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot