Näet itsesi tänään vahvempana
kuin koskaan aikaisemmin
Sopivat sanat löytävät tiensä sydämeesi
tunnustat sen mikä on oikeaa et työnnä syrjään.
Haluat olla se oma itsesi
hän, joka kerran kutsui tähtiä luokseen
näyttämään sinulle tien rakkauden luokse
Onnea on vain istua hiljaa
odottaa rakkaintaan luokse siihen viereen
painaa pään toisen olkaa ja olla vain
Kuunnellen pienten enkelien siipien havinaa
jotka tuulessa lentävät ympärilläsi
kietoen sinut hellästi syliinsä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, herkkä runo...pidän : )
Herkän kaunis runo. Onni löytyy pienistä asioista.
Otsikosta alkaen runosi vie
lukijaa kohti ihanaa viimeistä
säkeistöä.
Ihanan kaunis runo joka vie lukijan onnellisten ajatuksien luo. Todella kaunis.
tämä oli kaunis
kuin paras horoskooppi
jonka toivoisi toteutuvan
omalla kohdalla
*Kuunnellen pienten enkelien siipien havinaa
jotka tuulessa lentävät ympärilläsi
kietoen sinut hellästi syliinsä*
Voi miten suloisesti runoiltu. :)
Sivut