Odotin sinua tänään,
et tullutkaan,
vaikka lupasit.
Mitään ei kuitenkaan,
ole tapahtunut,
on vain aika olla,
poissa luotani.
Tulet kun aika on hyvä,
mitään kiirettä ei ole,
meidän aikamme,
on aina.
Kun sitten tulet,
olet taas niin lähellä,
tunnen sinun olevan luonani.
Olet aina siinä,
vaikka olisit kaukana,
sinun ajatuksesi on hyvä,
ja haluan säilyä,
sydämessäsi kauniina.
Selite:
silloin joskus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tämä on tosi kaunis....
piirtyy sana sanalta suruisen onnelliselle
runollesi, voida tuntea toinen läheiseksi
on onnea sekin
Sivut