Mikään ei ole esteenä
juoksen halki aavojen maiden,
kautta kasteisen maan,
etsin rakkauden,
tuon sieltä viestin
kaikille
ketkä haluavat vain
juosta maailman ääriin
katsoa kaiken
oppia kaiken
olla varmoja
omasta itsestään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielen kipu ja ahdistus kasvattaa vahvuuteen ja mielenvarmuuteen.
upea vauhvuuden ja vapauden runo.
~villinä ja vapaana, mikä sen ihanampaa~
Sivut