olen surullinen,
kaikki on taas menetetty
rakkaus jonka tunsin sisimmässäni
vain valhetta kaikki.
Hän jonka luulin omakseni
valheitä täynnä, pettämistä sydämessä.
Hän uskoi minun luulevan
vuosikausia kestävään rakkauteen
ei ollut mitään on vain tyhjyys ympärilläin
hän johon luotin petti, valehteli, käytti väärin
miksi hän teki niin
hänelle rakkaus ei riittänyt,
piti olla enemmän
hän on mennyt sydämestäni
enkä eää huoli luokseni koskaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullista, mutta hyvä, että näit totuuden.
Sivut