Osaan lentää pimeässä uskon niin,
nukun saan siivet, lähden lentoon.
Näen maailmaa siellä mitä muuten en näe
lapset itkevät äitiään, naiset kaipaavat lohtua
itselleen.
Meri myrskyää, taukoa ei tuuli laivojen,
niin kauniilta näyttää, punainen aurinko
laskemassa yön ylle.
Ihmiset käpertyvät toisiinsa kiinni haluavat rauhaa
hetkeen kauniiseen.
Nämä hetket kauniit menetetään jossain siellä on julmaa,
elämä ei anna armoa, vain suuri rautainen käsi
ohjaa elämää toisen.
Niin paljon voi nähdä maailmaa unen rajan yli, vaikka kaikki on totuus elämän.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Yö on näyttänyt sinulle paljon. ^^
uni antaa mahdollisuuden lentää ja liitää unenmaisemiin, koskettava runosi, lapsista ja tavallaan kaikkien kaipaamasta sylin puutteesta, meri ja aurinko saavat kauniin tunnelman seuraavaan lauseesi pohjan tekevät, hienoa uneksia unia maailmantilasta, hyvin ja taiteellisella tavalla sen runoksi puet, pidän paljon tästä tunnelmasta, kun luen muutaman kerran niin sitten se oikeastaan tarttuukin, ihanaa että teit tämän tähän tiistaiaamuuni luettavaksi
Sivut