Oliko kohtalosi
kuolla näin
Matkalla
niin pienellä
Uuvuit siihen
omalle vuoteellesi
Hän, joka oli
kovia kokenut
saattoi lähteä näin
Ei kutsunut hoitajaa
apua pyydellen
oli aika katsoa ylöspäin
Lohduttavan hyvän
näit siellä enkelin
Lähdön hetkelläsi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jotenkin niin luonnollisesti
puet kuoleman runoosi
ja suurella empatialla
tämä on merkittävä runo
Sivut