Kultainen tyttö, kaunis
vaaleat hiukset olkapäillä
nojaa kevyesti vasten
kultaista kehikkoa.
Hän on nukke, jota ihaillaan
kauneus häikäisee olemuksen
kultavärillä.
Hän katsoo kultaperhosta
kädessään,
tuntien helllyyden sydämellään.
Unelma on hän kaunein
kuin satu, johon voi upottaa
haaveensa
toivoen niiden täyttyvän
ihmisten sieluun rakkaudella
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kuinka herkkä ja kaunis runo, ihana nimi tämä sopisi laulun sanoitukseksi, niin soivan kauniisti kirjoitat, tuo säe *hän katsoo kultaperhosta...olisi hieno kertosäe, kerrassaan lumoava runo, rakkauden odotuksesta
kaunis ja herkkä:)
nyt vihlaisi sydämestä
mutta ihana kipu
kiitos kauniista ja
koskettavasta runostasi
Äärettömän kauniin kuvan loihdit runollasi
ja silti jostain syystä minulle tulee surullinen olo, joka tapauksessa tämä runo lumoaa lukijansa...
Aivan ihanan lempeä runo,. Niin kauniisti kirjoitat kultaperhosesta, unelmasta ja rakkauden täyttymyyksestä.
Sivut