Ihmeellinen asia tuntuu vieläkin,
tunsin sydämessäni niin hienon tunteen,
hän oli sylissäni pieni poika,
suurisilmäinen, valloittava.
Menin ystäväni luokse,
tunsin jotain sanomatonta
hyvää heillä.
Hän tunnusti kaiken salaisuuden ,
sen varjellun asian minulle,
olin hämmentynyt,
tajusin jotain suuremmoista
hänestä.
Hän luojan luoma ihana ihminen,
kuka yltäisi hänen tasolleen,
tunsin jotain sanomatonta yhteyttä
häneen.
Kuka voi tuomita niin pyhän , kauniin
hänen sanomaton surunsa teki
hänestä hauraan ihmisen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettava runo täynnä kunnioitusta toisen surua kohtaan.
Todella kaunis runo tämä
Sivut