Kun kuljet niillä teillä, joita niin rakastat on ollut myös sammaleita niitä katsot sumein silmin
Onnea tavoitat sydämeesi aina kun taivallat polkuja tiesi
Ei löydy mistään niin kaunista tietä kuin kaukaa Lapin maan
Siinä on uskallusta ja kaikkia kuoppia rakastat voimalla sydämen
On tunne suurin kun katsot sitä kun pikkuinen lapsesi siinä taapertaa ei ole hukkaan mennyt sanasi tekosi täällä
Muistot on niin kultaisia kaikki nämä
mitään muuta kuin onnea sinulle toivon ja rakkaita maastoja, teitä vielä taivallat
Ota lapsenlastasi kädestä kiinni silloin kaikki täydellistä on
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä koskettaa, kun sain kaksivuotiaalta lapsenlapseltani Martalta synttärilahjaksi huovutetun kalan, jonka hän oli itse huovuttanut.
Tämä kaunis runosi koskettaa
Sen viimeisen säkeen sanat
tänään kokea sain. Kiitos runosta tästä.
Oikein Pyöreä Onnittelu Syntymäpäivänäsi!
Sivut