Hän katseli iltaruskon tuomaa
hiljaista värinää,
lempeää tuulta, rakkauden suojaa.
Kaikkeuden enkeleitä etsien,
mikään ei tuonut pimeää
hänen sydämensä valoon.
Kaiken tarkoitus ja pyyntö,
lempeänä rukouksena
tuuleen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis ja lämmin runo.
Sivut