Taas tulee uusi päivä,
vanhan hävittäen,
etsin uutta elämän pohjaa.
Kuvat kulkevat mielessäni,
eräänlaisina mielikuvina,
mitkä sulkevat sisäänsä,
yhden elämän.
Menetettyä ei saa takaisin,
vaikka pyydän sitä tuskaisesti,
suuntaan katseeni menneisyyden
haamuista pois.
Iloa tuovat asiat pyrkivät esille
sydämeni sopukoista.
Iloitsen tästä päivästä,
sillä niin paljon voin vielä tehdä,
hyvää itselleni
ja sitä tarvitseville.
Tämä päivä iloitsee
yhdestä vesipisarastakin.
Saan olla yksin ajatusteni kanssa,
rukoilla voimaa,
suorittamaan ne tehtävät,
jotka minulle on asetettu tähän elämään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upeaa ja viisasta, osuu minuun lujaa juuri nyt, samanlaisia ajatuksia minulla omassa elämäntilanteessani. <3
Kyllä meillä on syytä iloita, vaikka joskus meitä myös koetellaan.
Sivut