En uskonutkaan sitä
olin vain siellä kukaan
ei kuunnellut, mitä sanottavaa
minulla oli, olin vain tyhjän päällä.
Kun oli aika tehdä uusi työsopimus,
niin olin hyvä, sillä välillä ei huomattukaan,
olin vain joku sijainen, teki työnsä,
he, olivat hyviä, minä en.
Muuttuuko elämänne, en ole siellä vaan
toisaalla, ole ylpeä itsestäsi johtaja,
et kuunnellut tarkasti, olit vain.
Mitä olet sanomaan työtoveri, mikä on lapsellista
käytöstä kun et itsekään osaa ottaa muita huomioon.
Ette tiedä, mä häivyn raskaasta työstä , en itke
olen onnellinen, olen vapaa teistä kaikista,
joita luulin ystävikseni, ette olleet olette itsekkäitä.
Tein kaikille hyvää, te vain kuvittelette, että minua
voi käyttää hyväksi loputtomiin, annoin lahjoja, mutta
kiitoksen jälkeen ei kaunista sanaa.
Mitä olette te, hyvät ihmiset, ei ihme ,että väsyin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi