Alla yöttömän yön
taivaan,
kesäyön valossa,
astelen niityllä usvassa,
tyyni järven
pinta,
linnun huuto yössä,
jotakin rasahtaa kaislikossa,
alkuvoima,
ikiaikainen viisaus.
taivaan,
kesäyön valossa,
astelen niityllä usvassa,
tyyni järven
pinta,
linnun huuto yössä,
jotakin rasahtaa kaislikossa,
alkuvoima,
ikiaikainen viisaus.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kuvauksellinen on kerrontasi, kuin maalattu taulu
hieno on runosi
hyvä rytmitys