Kolmen runon (Pyykkinarun vierellä, Haviseva haavanlehti, Leijona) sikermä äänitettynä. Runot ovat runokirjastani "Suutelen pyhyyttä Sinussa", Mediapinta 2017.
Äänet ja äänisuunnittelu ovat tuttavani.
Äänet ja äänisuunnittelu ovat tuttavani.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit