tunnetko? kysyin sitä
vastaukseksi sain mitä?
oletko samankaltainen
ihana, mieli
samanlainen nainen
sinä olet se ,
jonka löytäisin uudelleen
vaikka hajoitettaisiin kaikki
palaisin vierelles
muistan ne kaikki
turhat asiat
ja heti miten luulin
lupauksen kuulin
syytökset , huudot
näen sinut
kuuntelen hiljaisuutta
tunnen sinut silloin
asoista joita jätät kertomatta
kenelle huudat tuskasi
annat itsesi
alastomana
kannattelet kipusi
jaat riippasi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi