Sulje silmäsi tiukasti
lataan musiikkia sydämeesi,
että unohtaisit,
ettei aika pysähdy auringonnousuun
Sinä ja minä,
ikuisesti muuttumaton ;
kaikki mitä annat tänään on
tuplasti mitä saat huomenna
Älä pakene nyt,
älä aamuun;
huomenna en ehkä ole
hereillä
Näin on hyvä,
ilman valheita tai selityksiä,
ilman katkeruutta
Painan pääni rintaasi,
olen valveilla kuin unessa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Toimiva. :)
Pidin