* * *

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
Valkea vaippa

runokeijun peittelee

uneen rauhaisaan.



Uneksii tuo pienoinen

suudelmasta auringon.
oletus

Kommentit

Herkän kaunista,pidän.
Minä ehkä hauaisin tämän luettuani pujahtaa hangen alle riekon kieppiin.
Eiköhän auringon suudelma keijun pian herätä :). Kaunis runosi :).
Miten ihana se onkaan, auringon suudelma!
Toivea herätelee herkästi,
odottava tunne
Utuisen kaunista kevään toivoa pakkastalven keskellä. Upea. Onneksi ollaan jo voiton puolella!
Ihastuttava! Kuin satumaailmasta. Pidän paljon.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut