Illan viimeisten hetkien
muistoksi itsestään
tahtoi antaa hän
tuntematon ihminen.
Auringonkukan sain,
myyjältä iltatorin.
Selite:
Hymyn maksukseen tahtoi hän joka elein vähäisin
pelasti illan yksinäisen.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi