Yhdessä tätä matkaa
takana on vasta hetki,
mutkan takana tuntemattomuus
Sieluni on suojaton
pelkistetyn avoin
matkan syvimpään sisimpääni
pituuden väärin arvioin
löysit taakse kaikkien patojen
niin pian etten tiedä miten olen
Ajattelen vain sinua, kosketustasi
huuliesi pehmeyttä, vaativuutta
silmiesi katsetta, suoraan sieluuni
palan sisältä kipinöin ikävää
olet osa minua
Selite:
Jos tästä pudotaan, niin pudotaan korkealta ja lujaa....
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi