Tonille

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Yhdessä tätä matkaa
takana on vasta hetki,
mutkan takana tuntemattomuus

Sieluni on suojaton
pelkistetyn avoin

matkan syvimpään sisimpääni
pituuden väärin arvioin
löysit taakse kaikkien patojen
niin pian etten tiedä miten olen

Ajattelen vain sinua, kosketustasi
huuliesi pehmeyttä, vaativuutta
silmiesi katsetta, suoraan sieluuni
palan sisältä kipinöin ikävää

olet osa minua

Selite: 
Jos tästä pudotaan, niin pudotaan korkealta ja lujaa....
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut