Sissi

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 29.9.2024 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

"Sitkeä oon kuin sissi
sydämesi voitan se on vissi.
Turha on pakoon koittaa
tän taistelun aion voittaa!!

Sydämesi murskaan
kun saan sinut rakastumaan.
Päätän etten tahdotakaan
sinua elämääni lainkaan.
Tai tahdon mut vain osaksi
elämäni hetkittäiseksi ratoksi"

Selite: 
Hyväksikäyttöä nykymaailman malliin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut