Löysin itsestäni
voimavaran uskoa
heittäytyä vielä kerran
uudelleen uuteen tuntemattomaan
Tällä tutulla tiellä jo ennenkin käynyt
nyt askeleet on määrätietoiset
Olet saanut jo niin paljon
hyvää aikaan minussa
Uskalla rakkaani uskalla
en omista enää palloa
luovutin sen sinulle
Haluan niin pohjattomasti rakastaa
sanoihisi täydellisesti luottaa
Uskallukseni ruokkii tuntemaan
saa toivottavasti sinut janoamaan vain lujempaa
yhteistä unelmaa
tulevaa aikaa
rakastan
sinua
yhä
Selite:
Ihmisen lapsi voi olla pohjaton tunteissaan toisinaan, mutta jos ei uskalla ei voi ainakaan mitään saada...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi