Muistot

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.8.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Muistan

pärekorin perunamaan
hangon heinäpellon
meijeriauto kuljettaa
luokse navetan.

Muistan

viljasiilot takamaan
ladon pettävän heinäkasan
ääntä moottorisahan
pärinän traktorin.

Muistan

sinut rakkain isoisä
vaikka sinua liian harvoin näen.
Opetit osaltasi elämää
minulle ja meille kaikille
lapsenlapsille.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnelmallisen hieno runo isoisälle.
Kunnia edesmenneille sukupolville!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut