Voisin luetella vaikeuksitta listan vioistasi,
samalla myös itsestäni en tiennytkään olevani perfektionisti
Haluan sinua kyllä, lähellesi janoan hetkittäin
silti jokin takaraivossa haluaa joidenkin asioiden olevan toisin, muuttuvan
Voin sanoa rakastavani sinua, ehdoitta
miksi silti epäilen itseäni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suhde menee alaspäin siitä hetkestä kun ajattelee vain vikoja toisessa, runosi on realistisesti hyvä
Mielenkiintoinen, ajattelua tuottava kirjoitus. Omaa eloa löydän tuosta ja täytyy mennä ihan itseeni nyt tuon luettuani. :)
Sivut