Silmiesi turhautuneisuus
kertoi uuden tarinan sinusta
en osannut siihen varautua
kuitenkin sen aisti sinusta
pakahtunutta turhautumista
tunteesta joka päätyi kyyneliin
Turhautuneisuuden opetus
rakkaus elää tuskasta huolimatta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runon viimeiset 4 sanaa ovat totta!
Ja koko runo eheä kokonaisuus, pidän.
Tämä koskettaa ja syvältä.
Koskettaa, turhautuminen suhteessa satuttaa
Sivut