Entisen opetus

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Silmiesi turhautuneisuus
kertoi uuden tarinan sinusta

en osannut siihen varautua
kuitenkin sen aisti sinusta

pakahtunutta turhautumista
tunteesta joka päätyi kyyneliin

Turhautuneisuuden opetus
rakkaus elää tuskasta huolimatta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon viimeiset 4 sanaa ovat totta!
Ja koko runo eheä kokonaisuus, pidän.

Tämä koskettaa ja syvältä.

Koskettaa, turhautuminen suhteessa satuttaa

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut